Anul acesta sunt “Online secret Santa” !

Anul acesta sunt “Online secret Santa” !

online secret Santa

Daca prima ninsoare mai serioasa a adus frigul, ar fi cazul sa ne gandim ca iarna are si parti frumoase, cum ar fi, sarbatorile de iarna dar si mult asteptatul Mos Neculai sau Mos Craciun. Ramanem la Mos Craciun si va spun ca am acceptat rolul de  “Mos Craciun Secret“, cum asa ? pai va explic de indata :)

Despre jocul Online Secret Santa am mai auzit insa nu am avut ocazia sa particip pana in acest an. In ce consta acest joc ? pai e simplu alaturi de alti 13 bloggeri devin Mos Craciun sub acoperire si ofer un cadou unuia din ceilalti 13 bloggeri care participa alaturi de mine la acest joc, evident ca si eu voi primi un cadou din partea unui blogger care va deveni la randul lui pentru mine Mos Craciun J

Jocul este de altfel organizat cu ocazia lansarii revistei de Craciun pe care o poti citi la urmatorul link alegria.ilux.ro !  Cunosc multi bloggeri din tara, iar de data asta voi fi Mos Craciun pentru un blogger pe care nu il cunosc, provocator nu ? O sa aflati la momentul oportun despre cine este vorba, pana atunci sa va povestesc ce va primi bloggerul ales de mine .

Cochetand oarecum si in nisa fashion nu mi-a fost greu sa ma opresc din lista de cadouri la un elegant etui din piele pentru bijuterii de culoare rosie.

Este extrem de util, acesta poate fi folosit oriunde v-ati afla, acasa, intr-o calatorie lunga sau scurta.  Fiind considerat un accesoriu de lux, acest etui din piele pentru bijuterii este foarte bine gandit avand 2 role pentru inele, 2 suporturi pentru cercei, un compartiment separat pentru bijuterii mai mici, un compartiment pentru bratari sau ceasuri, de vis .

Stilul si eleganta este dat de pielea naturala din care este confectionat, interiorul fiind captusit cu un material foarte fin special conceput pentru bijuteriile voastre.

Fireste ca veti afla ce am primit si mai ales pentru cine am fost  “Online Secret Santa”, ce zboara timpul asta, parca nu demult mangaiam un ghiocel, apoi razele de soare care ne-au incalzit in fiecare dimineata obrajii, sau toamna printre ploile de frunze si acum il asteptam pe Mos Craciun, tu ce ti-ai dori de la Online Secret Santa ?

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There is 1 comment for this article
  1. psi at 09:41

    şi tu, brutus! :))
    deja vă invidiez pe voi, moşii secreţi ai lui ilux!