Asa, si? vorbesc despre 2 somnambuli …

Asa, si? vorbesc despre 2 somnambuli …

Vunk

Parca mai ieri stateam pe o terasa si aruncam priviri catre o masa vecina, unde 3 fete frumoase se hilizeau la mine si eu, ca Toma Necredinciosul imi spuneam ca nu imi este adresata mie aceasta atentie, asta pana am ramas socat  tinand in mana cu un numar de telefon scris pe un servetel .

S-au scurs de atunci mai bine de 3 ani, acum abia astept weekend-urile cand beau cea mai buna cafea alaturi de Gazutza mea si recunosc ca sunt si weekend-uri cand sunt plecat, atunci imi lipseste EA, ma gandesc la ea si imi vine in gand privirea unui val albastru de la mare, iar daca ma izbeste un val albastru aud si vocea ei printre valurile care lovesc tarmul, usor o adierea de vant aduce mireasma de cafea si simt o atingere soft, o sarutare dulce … deschid cu greu un ochi pe furis si o vad zambind, zambesc ma fortez si deschid si celalalt ochi … e EA, gazutza mea, se cuibareste in pat langa mine si in timp ce sorbim o gura de cafea, ne privim si intrebam amandoi … Ne trezim ?

Cam asta e imaginea unei dimineti perfecte, timpul se scurge printre doi somnambuli … Asa si ? Ca imaginea de ansamblu sa fie completa, dam drumul la televizor, o melodie pe masura a celor de la Vunk care face totul mai clar, vom avea o zi excelenta !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!