Cum ar fi sa ai o imprimanta de buzunar LG Pocket Photo

Cum ar fi sa ai o imprimanta de buzunar LG Pocket Photo

LG Pocket Photo

Ca sa imbinam utilul cu placutul ieri am participat la un eveniment care desi am crezut ca va fi unul fara o importanta deosebita, s-a dovedit chiar un eveniment cu o valoare culturala si istorica deosebita. In satul Crit aflat la mai putin de 30 de km de Sighisoara, comunitatea impreuna cu autoritatile si alte institutii au initiat deschiderea evenimentului “Saptamana Tara Ovazului”. Un eveniment menit sa aduca in atentia tuturor vechile mestesuguri, dar si valoare istorica a bisericilor fortificate din aceasta zona. Nelipsit alaturi de mine a fost si telefonul meu LG cat si aparatul foto. Sincer atat de bine m-am simtit  in mijlocul acestor oameni ca nu am plecat decat spre seara. Cei prezenti m-au “agatat” si au intrebat cum pot ajunge ochiul lor si la fotografiile mele, insa singurul lucru pe care am putut sa il fac  a fost sa le las cateva carti de vizita. Acum daca as da timpul un pic inapoi si as fi avut cu mine o imprimanta de buzunar LG Pocket Photo as fi bucurat pe toata lumea de acolo cu o fotografie instant, mai ales ca la eveniment au luat parte persoane publice de care poate ati auzit, primarul Sibiului, dl.  Klaus Iohannis, fondatorul Grupului Automobile Bavaria dl. Michael Schmidt sau muzicianul Peter Maffay . As fi facut si eu un act de binefacere oamenilor prezenti la acest eveniment, pentru ca si ei au facut la fel cu toti cei prezenti .

Sincer, daca voi primi un astfel de exemplar, intentionez sa-l si folosesc la urmatorul eveniment la care voi lua parte, iar pana la sfarsitul anului sunt evenimente si invitatii fara numar, deci puteti sa-mi tineti pumnii, dupa eveniment clar la urma si un review al imprimantei, asta ca sa va faceti o idee mai clara despre cat de practica poate fi.

Acum pentru cei care nu au auzit si nu au idee despre ce inseamna LG Pocket Photo sa va dau eu cateva detalii tehnice:

  •  greutate de doar 215 grame şi
  • dimensiuni de 72 x 120 x 24 mm,
  • dimensiuni fotografii printate cu LG Pocket Photo  5,1 x 7,6 cm (2 x 3 inci)
  • posibilitati de editare, prin uneltele incluse in aplicatia LG Pocket Photo ce permite inserarea codurilor QR sau decuparea si colorarea fotografiilor, personalizarea fotografiilor pentru ocazii speciale (botez, zi de nastere)
  • dispune de tehnologii Bluetooth şi Near Field Communication (NFC)
  • tehnologie de printare fara cerneala de la ZINK®, ceea ce elimina nevoia achizitionarii cartuselor de cerneala folosindu-se de caldura pentru a activa efectele chimice de schimbare a culorii din hartia de tip ZINK 2.0

Mini imprimanta LG Pocket Photo este disponibila si in Romania la pretul de 700 de lei cu TVA inclus, mai multe informatii puteti gasi pe site-ul oficial  www.lg.com/ro !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!