Cum arată “Biroul meu de blogger” de la Mobexpert

Cum arată “Biroul meu de blogger” de la Mobexpert

Biroul meu este unul simplu, negru de mahon si cu putine lucruri, asa sunt fecioarele mai ordonate si atente in ale organizarii. Nu este chiar ultimul trend care se poarta acum si ma refer strict la ultimele birouri de la Mobexpert, ce ? nu le-ai vazut  ? arunca o privire pe  office.mobexpert.ro  sau viziteaza pagina de facebook – www.facebook.com/mobexpertoffice si intra si tu in rand cu bloggeri !

Daca esti blogger si mai bine … poti sa-ti decorezi biroul cu cateva premii de la Mobexpert insa trebuie sa faci cateva lucruri inainte de a fi elegibil de a intra in posesia unui premiu.

Deci urmeaza acesti pasi :

Respecta urmatoarele conditii pentru a ajunge pana in faza de jurizare :

  1. Respectarea briefului – Este de ajuns să punctezi pe blog cele doua idei de mai sus, condiții obligatorii pentru a intra la jurizare.
  2. Creativitatea – Articolul  trebuie scris  într-o formă cât mai atractivă. Cu mult suflet. De asemenea, apreciem și abordările inedite, care să creeze buzz.  Mai mult, poți să folosești orice poza de pe site-ul mobexpert.ro, cu condiția să menționezi sursa.
  3. Implicarea în campanie– Dacă scrii de mai multe ori (dar atentie, cu moderatie, să nu îți obosești cititorii!), în modalităti diferite, și creezi interactivitate  în jurul articolelor, atunci juriul va aprecia efortul tău.

Ce castigi ?

Premiul 1 – Tower System

 

Premiul 2 – Corole

Premiul 3 – Dualis

Nota!  Premiile se vor acorda în termen de 30 de zile lucrătoare de la data anunțării câștigătorilor. Succes !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!