Cum iti alegi serviciile medicale potrivite ?

Cum iti alegi serviciile medicale potrivite ?

serviciile medicale

O intrebare care ar pune pe ganduri pe oricine, mai ales din cauza faptului ca in Romania desi contribuim si platim pentru serviciile medicale, acestea nu se ridica niciodata la nivelul asteptarilor noastre. Recent am fost nevoit sa caut un doctor foarte bun sau o clinica in zona mea care sa se ridice la nivelul asteptarilor mele.

Am luat prima optiune, am sunat cativa prieteni din domeniul medical care mi-au indicat un anume doctor, am fost si sincer mi s-a parut cel mai superficial doctor, ori din cauza faimei si al renumelui deja format ori omul era tare plictisit. Pe langa faptul ca a vorbit aiurea fara sa se bazeze pe anumite analize doar din basmele experientei lui mi-a recomandat si un tratament, repet fara o baza concreta de probe, analize etc.

Deceptionat m-am intors acasa hotarat sa caut o clinica privata unde sa consult alt doctor, asa ca la prima cautare pe net am dat de portalul ClinicBouquet.ro, initial am crezut ca este site-ul unei clinici, ulterior am descoperit ca este un instrument foarte folositor pentru a gasi o clinica sau un spital din tara sau chiar din Europa.

Functia de cautarea fost  foarte bine gandita oferind oportunitatea de a selecta specialitatea, tara, orasul, tipul clinicii, asiguratorul sau modul de afisare care este prevazut si cu optiunea de afisare fie ca lista sau ca harta.

Pe langa toate aceste lucruri poti citi si lucruri interesante care te tin departe de problemele medicale si iti indica cum poti avea o viata sanatoasa.

Revenind la problema mea, da, pot spune ca am gasit ce cautam si asta din cateva click-uri, am fost deja si la un consult si sunt chiar multumit, nu am primit tratament, nu s-a hazardat nimeni sa imi dea vreun diagnostic si totul a inceput cum ar fi fost normal cu un set de analize. Deci as da cu siguranta nota zece pentru portalul ClinicBouquet.ro !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!