Cum rezervi un bilet de avion online

Cum rezervi un bilet de avion online

bilet de avion

In ultima perioada am intalnit persoane care fie nu au suficiente cunostinte, fie sunt modeste si merg la o agentie de turism din oras numai pentru a rezerva un bilet de avion, pentru a inchiria o masina sau pentru a face o rezervare la un hotel, cu toate ca aceste lucruri le poti face de acasa din cateva click-uri, nu ai nevoie decat de un calculator si de un cont pe Paravion.ro .

Hai sa facem totusi si o proba, sa zicem ca eu si colegul meu blogger Vali (Crintea Valerica) vom pleca pentru un week-end pana la Londra pentru o campanie de blogging asa ca trebuie sa rezervam 2 bilete dus-intos la Londra.

Intri pe pe Paravion.ro click pe butonul din partea de sus a paginii,  Bilete Avion , apoi voi introduce in formularul  care se va incarca, locatia de unde vom pleca, in cazul nostru Bucuresti, apoi vom completa casuta cu locatia unde dorim sa ajungem, deci Londra, apoi data de plecare si intoarcere pentru ca luam bilete dus-intors. Bifam cele 2 casuta cu data flexibila si daca aveti nevoie si de afisarea zborurilor low-cost si apoi selectam butonul Cautare . Dupa afisarea rezultatelor alegeti compania cu care doriti sa zburati si selectati Continua . Urmeaza sa completati detaliile despre pasageri si sa finalizati comanda si gata, totul din cateva clickuri fara a pierde vremea cu drumuri la agentii de turism sau fara a consuma alte resurse, cu paravion.ro totul e simplu !

Avantaje:

  • Poti face check-in online si nu la aeroport
  • Poti seta sa primesti notificare cu cele mai ieftine bilete
  • Poti cere suport online operatorilor de la paravion.ro
  • Rezervand online excluzi comisioanele si taxele suplimentare care sunt practicate de o agentie
  • Daca ai un cont de facebook te poti loga cu ajutorul lui

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!