Cum sa devii ambasador la Zorile Store !

Cum sa devii ambasador la Zorile Store !

Zorile Store

Zorile Store tocmai au lansat o campanie prin care vor sa isi aleaga un ambasador, in prima faza vor fi alesi zece finalisti care probabil se vor duela pentru a deveni “the Chosen” mai pe romaneste alesul.

M-am gandit, am scris despre una alta, am mai fost la cateva evenimente si pana la urma mi-am zis, de ce nu, ia sa ma bag si eu in competitie, sunt multi blogeri care isi doresc acest titlu, dar si eu imi cunosc puterile de blogger.

Ce ar trebuie sa primesc si ce as face daca as detine acest titlu ?

Sa incepem prin a enumera de ce as avea nevoie, pai la Zorile Store gasiti produse de incaltaminte atat pentru barbati cat si pentru femei , eu as avea nevoie cel mai bine de ceva casual, spusn asta avand in vedere ca in ultima perioada am participat la multe evenimente care nu imi permit sa adopt o tinuta sport, nu am sa aleg de aceasta data un produs de acolo si voi discuta cu cei de la Zorile Store despre acest lucru dupa ce voi obtine acest titlu, voi in schimb puteti sa faceti o vizita virtuala la Zorile Store chiar aici !

As mai avea nevoie de o tema clara pe care sa ma axez in fiecare luna, evident aceasta va fi stabilita cu cei de la Zorile Store, de cele mai multe ori unui blogger ii revin si task-uri de vanzare, nu prea are de ce insa nu ma deranjeaza sa ajut si pe aceasta parte asta pentru ca stiu cum si pot :).

Relatia dintre mine si cei de la Zorile Store va fi una reciproca, cel putin asa o vad eu, ei vor posta anumite despre mine la ei pe pagina de facebook sa zicem, eu voi posta la randul meu pe pagina de facebook, sau in retelele sociale diverse postari cu trimitere catre Zorile Store si tot asa fara insa a face un exces din acest lucru, ce este mult strica, mai ales cand nu stii cum sa o faci !

Ce planuri am ca ambasador ?

  • Articole periodice despre campanie si evenimentele la care particip, aici vorbim inclusiv de live blogging de la fata locului,
  • Promovarea unui produs nou, o parere despre acest produs dupa ce l-am probat.
  • Sa imi folosesc pagina de facebook, sau chiar grupul de pe facebook pentru a trimite membrii catre site-ul celor de la Zorile Store
  • Pot culege feedback-uri, pot imbia momente, situatii din viata de zi cu zi cu un anumit produs fara a trimite un mesaj direct in zona vanzari, dar cu titlu de prezentare mai ales prin fotografie !
  • Am participat la multe evenimente si am scris despre produse diverse, este prima data insa cand vreau sa imi asum si un titlu de ambasador pentru un brand .

Ce ma reprezinta ? pai sunt deschis la orice, creativitate din plin si ar mai fi si resursele pe care vreau sa le arunc in joc .

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!