Dar din dar se face rai cu The Art of DAR

Dar din dar se face rai cu The Art of DAR

The Art of DAR

Desi mi-ar placea enorm sa ajung la teatru si mai ales sa o urmaresc “live” pe Maia Morgestern,  stiu ca nu voi putea ajunge, insa dat fiind faptul ca este luna cand trebuie sa aratam bunatatea din noi, as dori sa ma transform intr-un mic “Mos Craciun” si sa ofer aceasta invitatie dubla colegilor mei care locuiesc in Bucuresti.  “Dar din dar se face rai !”

Invitatia este oferita de cei care au dat viata proiectului ”The Art of DAR”, carora tin sa le multumesc pentru micul cadou pe care mi l-au trimis, un deliciu. Va multumesc.

În cadrul acestui eveniment (Arta oferita-n DAR), Excelența Sa, doamna Maia Morgestern, ne dăruiește un regal actoricesc în piesa ”Jocul Regilor” de Pavel Kohout, în regia lui Felix Alexa.

Seara va continua cu prezentarea proiectului ”The Art of DAR”, produs creat în colaborare de Fundația ADEPT și Fundația AGAPIS, pentru promovarea regiunilor Târnava Mare și Valea Barcăului din Transilvania.

„The Art of DAR”, reprezinta 1001 opere de arta, cu miere sau gem, create de mesteri transilvaneni la initiativa a doua fundatii: ADEPT Transilvania si AGAPIS Salaj, pentru a promova si sustine regiunile Tarnava Mare si Valea Barcaului, biodiversitatea bogata, mestesugurile, proiectele de dezvoltare rurala si produsele din cele doua zone.
Exclusivismul acestuia se datoreaza numarului limitat, 1001 operei de arta din sticla argintata, suportului din stejar, linguritei de argint, realizate manual si calitatii superioare a produselor: mierea din Valea Barcaului si gemul preparat dupa o reteta speciala a Gerdei Gherghiceanu din Viscri, regiunea Tarnava Mare.
Produsul exclusivist, „The Art of DAR” a fost lansat in 22 octombrie 2012, la targul „Global Food Marketplace”– SIAL, Paris, in prezenta ambasadorului Romaniei in Franta, Bogdan Mazuru.

Jocul Regilor
„Jocul Regilor”, de Pavel Kohout, este o tragi-comedie, in care dramaturgul prezinta cu ironie si umor negru, povestea unui triunghi amoros (sotul, sotia, amantul) peste care trecutul continua sa-si arunce umbrele. Este povestea unei femei, interpretata de actrita Maia Morgenstern, asaltata de doi barbati. Primul, generos si bogat, ii salveaza trupul, iar cel de-a doilea, spiritual si plin de farmec, ii deschide sufletul. Cei doi barbati vor fi interpretati de Mircea Rusu si Andrei Finti.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!