Dezvoltarea personala incepe la BUZZ!Camp

Dezvoltarea personala incepe la BUZZ!Camp

BUZZ!Camp
Cat de importanta este dezvoltarea personala intr-o cariera, sau intr-un domeniu in care activati?  as spune destul de importanta.
Putem lua cateva exemple practice, cum ar fi un agent de vanzari care nu se poate convinge nici macar pe el insusi de anumite lucruri, dar un trainer sau un profesor care nu are o tehnica de a explica sau prezenta lucrurile clar, sau un ziarist care la fiecare articol prezinta lucrurile fara un subiect, o actiune, un loc, o situatie… si lista poate continua.

Un alt lucru de mentionat este ca in momentul de fata in tara noastra se produc pe banda rulanta someri cu diplome dupa terminarea facultatii, cine ii poate indruma pe acesti tineri sa urmeze o cale spre o cariera de succes?

Pentru asta exista BUZZ!camp, un eveniment pentru tineri absolventi aflati la inceput de drum. La BUZZ!Camp veti gasi speakeri si companii de top, orientare profesionala si dezvoltare personala in toate domeniile, pentru mai multe detalii despre eveniment sau pentru  ghidul BUZZ!Camp intra pe www.buzzcamp.ro/event !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!