Grupul Aro Palace chemat la Recensamantul becurilor arse din Romania!

Grupul Aro Palace chemat la Recensamantul becurilor arse din Romania!

Recensamantul becurilor arse din Romania

Dupa cum stiti de ceva timp RECOLAMP a inceput actiunea Recensamantul becurilor arse din Romania, la inceputul lunii aprilie am mai scris o scrisoare deschisa catre marile companii din judetul Brasov, inca nu stiu daca una din aceste companii au dat curs initiativei de a participa la aceasta actiune, dar asta nu ma face sa continui sa mai scriu inca o scrisoare de data aceasta adresata Grupului Aro Palace din Brasov.

Cu siguranta numarul de corpuri de iluminat folosite este unul mare si demn de luat in seama pentru Recensamantul becurilor arse din Romania.  Sa va explic care sunt beneficiile implicarii intr-o astfel de actiune, pentru ca in acest caz nu avem altceva decat BENEFICII :

Costuri ZERO –  Recolamp ofera tot ce este nevoie inclusiv transport  asta inseamna :

  •  recipiente de colectare standardizate, pe baza unui protocol de colaborare incheiat cu dvs
  •  servicii de ridicare a deseurilortransportdepozitare,sortareconsolidare regionala 
  • servicii de tratare si de reciclare cu ajutorul reciclatorilor contractati
  • un numar de telefon gratuit si servicii aferente preluarii apelurilor in vederea ridicarii deseurilor semnalate de generatori.

Aceasta actiune reprezinta in acelasi timp pentru dumneavoastra un ajutor binevenit prin scaderea costurilor de salubrizare, iar daca luam in considerare si prevederile legale conform carora se interzice aruncarea deseurilor din surse de lumina la gropile de gunoi, lucru care cauzeaza probleme de poluare a solului, putem spune ca puteti deveni puterea unui exemplu in judetul nostru si mai ales in ochii Garzii de Mediu.

Ce trebuie sa retineti  este ca Recolamp incheie protocoale de colaborare cu orice companie/firma din Romania oferind tot ce este nevoie gratuit, inclusiv containerele de colectare, odata umplute nu trebuie decat sa se sune la numarul gratuit 0800.888.666 pentru a se solicita ridicarea lor. Odata cu ridicarea lor se intocmesc si actele prevazute de legea de mediu si se lasa alte recipiente goale.

Asadar va recomand cu caldura sa participati la aceasta actiune, aici gasiti toate datele necesare.

Va multumesc !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!