Joi 4 aprilie vom lansa exclusiv noul videoclip Aylin – Chemistry

Joi 4 aprilie vom lansa exclusiv noul videoclip Aylin – Chemistry

Aylin

Multi dintre voi o cunoasteti pe Aylin fie prin muzica sau de ce nu din actorie, alaturi de colegii mei din proiectul Blogal Initiative vom lansa in premiera joi 4 aprilie la fix 0ra 12.00 noul videoclip pentru piesa Aylin – Chemistry !

Am ascultat single-ul si pe mine ma duce cu gandul la ceva clasic dar placut, sau chiar la dansul sportiv, sincer mie imi place !

Cateva lucruri despre Aylin 

Aylin Cadîr si-a inceput cariera in trupa Pops, formata in urma unui reality show. Dupa acea perioada, Aylin a schimbat stilul abordat. A adunat in jur instrumentiști de jazz si a inceput sa cante standarde de jazz, romante frantuzesti sau romanesti, reinterpretari de piese turcesti, prin cluburi de jazz din tara.

In 2012, s-a hotarat sa-si faca propriul album de muzica jazz-pop, cu piese compuse special pentru ea de catre Bazooka și Christie de la Moonlight Breakfast, Alex Burcea de la Mandinga, Elena Morosanu si Ciprenko. Albumul se numeste “Cloud” si este primul proiect semnat Clouds Productions, firma de productie si editura muzicala care are ca scop promovarea muzicii jazz moderne.

Primul single de pe album, Cloud, a fost lansat in noiembrie, impreuna cu un videoclip semnat de Razvan Marinescu. Urmatorul single de pe album, Chemistry, urmeaza a fi lansat in curand.

Aylin susține concerte live alaturi de trupa ei, The Lucky Charms, iar in prezent isi finalizeaza primul album din cariera solo, Cloud, care va fi lansat in martie 2013. Mai multe puteti citi despre Aylin aici  !

Revenim joi – 4 aprilie, ora 12:00 pentru a lansa in premiera noul videoclip pentru  Chemistry mai jos aveti  teaserul acestuia .

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!