Luptator pentru o lume “Green” ? Hai la Green Biz !

Luptator pentru o lume “Green” ? Hai la Green Biz !

Green Biz

Ca multi alti bloggari am fost implicat in multe campanii “Green” incepand de la salvarea Romaniei de resturi si deseuri  si pana la plantari de puieti alaturi de colegii mei de la initiativa societatii civile, bazata pe voluntariat, Plantam fapte bune in Romania.

Din pacate observ ca termenul de energie “Green”, sau mai pe intelesul tuturor energie verde nu este asa de bine inteles in tara noastra, sau nu prezinta un interes marit pentru companiile din Romania, cam pe aceeasi treapta cu voluntariatul, care in multe cazuri este luat in gluma.

Particip ca voluntar in multe actiuni si campanii de prin 2010 si as aminti aici:

Let’s do it Romania – in 2010 am surprins chiar la marginea unui oras din judetul Brasov un cetatean care arunca deseuri la nici 20 de metri de locul unde voluntarii curatau zona de deseuri

Fundatia Rafael – in 2011 am acceptat sa fac parte din consiliului director al unei fundatii care se ocupa de persoane cu dizabilitati din judetul Brasov.

Plantam fapte bune in Romania – in 2012 am preluat functia de coordonator judetean pe judetul Brasov in cadrul initiativei Plantam fapte bune in Romania si imi doresc cu ardoare ca in toamna sa plantam pentru prima data prin intermediul acestei initiative si in judetul Brasov.

Tot in decursul acestor ani la Bucuresti se desfasoara an de an Green Biz, un eveniment unde poti afla care mai sunt tendintele in materie de energie verde in tara noastra dar si ce proiecte au mai fost initiate in acest domeniu.

In acest an la Green Biz printre speakeri ii avem pe :

  • Bogdan Arnautu, Communication Manager, CARPATCEMENT HOLDING
  • Dorin Bodea, Senior Consultant and Manager, Result Development: “Destul! Ajunge! Inapoi! Noul model al conducerii eco a companiilor. Dezvoltarea durabila a afacerii”
  • Dragos Tuta, Partner and CEO, The CSR Agency
  • Roxana Sunica, Director Marketing Recolamp: Blogosfera face „Recensamantul becurilor arse din Romania”- intr-o campanie Recolamp – BlogalInitiative.ro
  • Cristian China-Birta, BlogalInitiative:Blogosfera face „Recensamantul becurilor arse din Romania”- intr-o campanie Recolamp – BlogalInitiative.ro
  • Andreea Mihai, Marketing Director, Carrefour Romania
  • Marius Tudosiei, Bacania Veche
  • Ioan Sabadus, Apicultor, Mierea Sabadus

Mi-as dori sa particip in acest an la Green Biz alaturi de voi, desi cred ca job-ul nu imi va permite acest lucru, insa am dorit sa scriu neaparat despre Green Biz, pentru ca asa am simtit, iar voua, celor care sunt ca si mine impartiti intre un job de 8-10 ore pe zi, apoi o ora, doua de blogger, familie dar si alte activitati cu caracter voluntar, va spun ca meritati tot respectul meu, fiti mandrii sunt putini cei ca voi !   Deci daca aveti sau nu nelamuriri referitor la energia verde sau vreti sa stiti care este trendul acestui domeniu sunteti asteptati la Green Biz, aici aveti programul !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!