Neprevazutul este istorie cu Groupama Asigurari

Neprevazutul este istorie cu Groupama Asigurari

Groupama Asigurari

Ce seara frumoasa imi spuneam eu in gand, aveam pregatit popcorn si era aproape ora zece, cand trebuia sa inceapa serialul meu preferat “Scandal”, imi trag castronul cu popcorn langa mine, dau sonorul un pic mai tare, urmaresc primele cadre si dintr-o data ca la un pocnit din degete raman pe intuneric .

Sunt sigur ca multi dintre voi ati trecut prin aceasta situatie, cautand prin intuneric lanterna pe care nu mai ai idee unde este, mirosul de ars, dar si o mare intrebare care iti alearga in minte, cum vei rezolva situatia ?!

Iata cum as fi  reactionat cu ajutorul venit din partea Groupama :

1.  Stiu unde este situat kit-ul pentru situatii de urgenta de la Groupama, unde exista o lanterna cu dinam, apoi pasul doi rezolva situatia si se numeste  asigurarea de locuinta Groupama

2.  Pentru ca detin o asigurare de locuinta de la Groupama ce contine pachetul  numit  ”Colecția de Avantaje” , totul este simplu.

Pachetul ”Colecția de Avantaje” are Extra Acoperiri si vine cu 3 avantaje noi pe piata asigurarilor:

  •  Serviciul de reparatii de urgenta ( In caz de reparatii urgente, Groupama trimite in maxim 4 ore un specialist pentru reparatii)
  • Autoconstatarea ( procedura este simpla si poate fi facuta de proprietar/chirias, iti trebuie doar de un aparat foto, apoi trebuie sa dai un telefon la call-centerul Alo Groupama si ultimul pas trimiterea unui e-mail cu documentele necesare)
  • Garantia pentru serviciul de autoconstatare ( Aveti un card cadou de 100 de lei daca in 72 de ore nu se face plata daunelor mai mici de 2.000 de lei, card pe care il puteti folosi la orice cumparaturi)

Daca tot vorbeam de Kit-ul pentru situatii de urgenta de la Groupama, acesta contine o pereche de ochelari de scafandru, un aparat foto de unica folosinta, o lanterna cu dinam si un memory stick.

Astfel Groupama a rezolvat situatia in scurt timp, iar noaptea a fost una linistita, insa imagineaza-ti cum ar fi fost sa dau cateva telefoane, mai ales la ora aia si cat de greu as fi putut gasi pe cineva disponibil, dar nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.

Cum poti aplica pentru o asigurarea de locuinta Groupama ?

Intra pe alexa.groupama.ro si alunga si tu neprevazutul din locuita ta !

Când neprevăzutul te loveşte, loveşte-l înapoi. Rămâi relaxat și… fă-i o poză!

 

Groupama Asigurari  a dezvoltat un produs inovator și flexibil, pe care clienții îl pot modela în funcție de riscurile la care sunt expuși:  Asigurarea Locuinței cu Extra Acoperiri.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!