Note picante de citrice si lemn pentru 2014

Note picante de citrice si lemn pentru 2014

pentru 2014

Odata cu trecerea Craciunului credeam ca am scapat si de aglomeratia si nebunia care a cuprins omenirea, am vrut sa ma plang zilele trecute ca am lucrat si nu prea am simtit sarbatorile, dar stiti ce? cred ca a fost mai bine asa. Fara sa ma laud anul asta am primit multe cadouri, de la dulciuri, chestii mai fashion si pana la lucruri mai mici sau simple. Ar trebui sa mentionez faptul ca taman din Anglia Alex & Stefan au trimis o clasica felicitare cum primeam pe vremuri de se satura postasul de carat, acum avem e-mail si alte retele sociale, nici macar telefonul nu mai este asa de folosit la urari.

Daca tot am adus vorba de Anglia, mai exista o sansa pentru cei care nu au facut cadouri de Craciun, sau pentru cei care vor sa-si cumpere ceva nou pentru 2014, British Gallery au grija de noi pentru acest lucru, mie unul mi-ar place CITRUS & WOOD PARFUM  dar cum mosul a fost deja darnic si la acest capitol, cred ca mai am ceva de asteptat, tu ce ai alege pentru sufletelul tau de pe site-ul celor de la British Gallery ?

British Gallery este un Home and Gift concept-store ce oferă spre vânzare atât decorațiuni interioare cât și cadouri, fiind prezent de 8 ani în două oraşe din România: București și Ploiești. Magazinele British Gallery respectă stilul locuințelor tipic eneglezești, iar toate produsele pe care le comercializează sunt aduse din Anglia. Printre brandurile prezente la British Gallery se regăsesc cosmeticele Yardley, ceaiurile și cafeaua Taylors of Harrogate,  porțelanuri Wedgwood și Portmerion, seturi de tacâmuri Arthur Price of England, canapele și fotolii Chesterfield, stofe pentru draperii și perdele Nina Campbell, Designer’s Guild, Andrew Martin, Sanderson. În București, magazinul British Gallery poate fi găsit pe strada Paris, la numărul 14A, si in Baneasa City Mall la etajul 1, iar în Ploiești în Piaţa Victoriei, nr. 1, Mall Shopping Center (Mercur), parter.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!