Oameni convingatori – trasaturi, chestii, socoteli

Oameni convingatori – trasaturi, chestii, socoteli

 Oameni convingatori

Weekend-ul trecut  pot sa spun ca a trecut a fost un relax mare, printre alte lucruri am citit un articol interesant, despre oamenii convingatori si cateva trasaturi importante a lor. Putini sunt oamenii care te pot convinge natural, am intalnit multi care vor sa para convingatori insa daca lipseste normalitatea ii miros si asta destul de repede.

Care ar fi calitatile unui om convingator care face asta in mod natural ?

  • Au incredere in ei, asta pentru ca nu vorbesc baliverne, vorbesc despre lucruri si situatii in care cred. De obicei cei care au o incredere de sine foarte buna.
  • Au o rabdare enervant de buna, si pe deasupra sunt si buni ascultatori
  • Nu vorbesc mai mult decat este nevoie si asta iti da o senzatie siguranta, o persoana care vorbeste prea mult uneori devine obositoare
  • Integritate, ce bine suna cuvantul asta si cati de putini se regasesc in el, in ziua de azi e foarte greu sa gasesti oameni cu o coloana verticala
  • Originalitate, e foarte important sa ai creativitate si sa nu incerci sa copiezi pe altii vorba lui Oscar Wilde  “Be yourself, everyone else is already taken”
  • Este un adevarat lider si are o calitate de a impartii curaj si atitudine “To Do”  in jurul lui
  • Este foarte intelegator la problemele celor din jurul lui si se pune deseori in locul celor care au nevoi de ajutor
  • Ataca cu seriozitate orice situatie bazandu-se pe analiza si  bagajul de cunostinte pe care il detine .
  • Isi selecteaza cu usurinta prioritatile si nu isi pierde niciodata cumpatul chiar daca este bombardat de probleme.
  • Vorbesc mereu cu o bunatate care denota ca nu au ca  scop obtinerea unui lucru anume,  de aici si respectul pe care il au cei din jurul lui.

Cam astea sunt o parte din calitatile oamenilor convingatori, desigur lista poate continua sau despre subiect se mai poate sigur discuta, o sa mai studiez periodic  thehunger.ro  sunt sigur ca vor veni si alte subiecte si teme interesante de discutat, articolul pe care l-am citit poate fi regasit aici  thehunger.ro/10-trasaturi-ale-oamenilor-convingatori iar pentru ca imediat incepe alt weekend, va doresc de pe acum un weekend placut oriunde v-ati afla !

Daca vrei și tu să primești acces la articole și resurse de genul celui despre care am scris eu astăzi, încă te mai poți abona gratuit la TheHunger.ro aici.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!