Preferatii mei, blugii skinny

Preferatii mei, blugii skinny

blugii skinny

Astazi am sa ma opresc la blugii skinny care fac parte din colecția de Toamnă-Iarnă 2012/2013 a brandului suedez Cheap Monday, pe care ii vedeti deja in fotografia acestui articol.  Blugii pentru bărbați, Cheap Monday Tight Broken Dark Used , fac parte din colecția de Toamnă-Iarnă 2012/2013 a brandului suedez Cheap Monday. Se închid în față cu fermoar și au stilul clasic cu 5 buzunare. Talia este medie.  Mai multe modele si detalii despre blugi puteti gasi pe site-ul Superjeans.ro !

Blugii au devenit un accesoriu vestimentar indispensabil din viata de zi cu zi a tuturor. Eu am sa ma opresc azi la preferatii mei, cei care mi se potrivesc cel mai bine  si nu o spun cu rautate ;) .

Pentru mine adaptarea acestui tip de blugi (skinny) a fost un avantaj, evident in conjuctura cu schimbarea si adaptarea unui nou still vestimentar impus evident de un consilier bun de imagine. Sa va enumar cateva din avantajele celor care poarta acesti jeansi.

Blugii skinny aduc un look modern si tanar, nu ii recomand celor scunzi  si nici persoanelor care au picioarele mai groase, evidentiaza si mai mult acest lucru. Acestia se pot purta la o tinuta casual dar si in situatii cand doresti sa adopti un stil chic sau chiar elegant.

Merg perfect cu un tricou simplu, cu o camasa si chiar si cu un sacou. Bine alesi acestia nu trebuie sa limiteze libertatea de miscare si in niciun caz sa nu fie extrem de mulati pe picior, lucru care poate ingreuna circulatia sanguina, deci mare atentie cand va alegeti o pereche de blugi.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!