Romania tara de suflet

Robert Cadar November 27, 2012
0 people like this post
Romania

Romania

Cu toti am observat in ultimul timp ca avem o placere deosebita sa ne plangem de mai toate lucrurile care nu ne sunt pe plac . Posibil sa incep acest articol un pic negativ, insa asta e adevarul. La origini romanii sunt un popor puternic cu ambitii bine ancorate in realitatea vietii de zi cu zi, atunci ce s-a intamplat cu acest popor, va aduceti aminte, mai ales cei care au trait momentul, de revolutia din 89′ ? sincer acum pentru ce s-au jerfit acei oameni ? nu cumva ca sa avem o viata mai buna ?

Daca nu as fi avut si eu ambitia de a pleca din tara as fi spus ca nu te poate tine nimic in aceasta tara … ei bine acum nu pot spune asta …am cutreierat cateva tarisoare in lumea asta si  NOI in Romania avem de toate, avem mare, avem munte, avem primavara, vara, toamna, iarna si in ciuda comentariilor de afara avem si oameni buni, calzi si primitori … concluzia,  suntem privilegiati !

Desi as fi putut avea un salariu pe care in Romania nu il poti obtine usor, desi as fi putut avea o viata cu mai putine griji, imi lipsea aerul curat de acasa (in cazul meu de munte), imi lipseau peisajele de toamna de acasa, imi lipsea Romania .

Avem de toate si nu stim, nu vrem sau nu ne intereseaza in mod deosebit se punem in valoare aceste lucruri,  nu pretuim frumosul care traieste in jurul nostru. Iubesc tara asta si aici este locul meu, ROMANIA este pentru mine tara tuturor posibilitatilor.

Si inca un lucru romanii sunt respectati oriunde in lume, romanii sunt oameni isteti care au realizat lucruri marete care sunt folosite in intreaga lume, asa ca eu sunt mandru ca sunt roman !

Suntem uniti si aratam ca ne pasa, inca un motiv sa aratati ca va pasa si sa ajutati la campania de ajutorare a lui Dantes initiata de MANUFU, sunt sigur ca l-ati intalnit in fotografia care a facut senzatie pe facebook cu acel baietel cu o conditie modesta care dupa scoala merge la una din farmacii, unde este ajutat sa isi faca temele … aici poti citi mai multe despre aceasta campanie .

Si nu uita indiferent in ce colt al lumii te afli ca esti ROMAN !

Fotografii de acasa ;)

[oqeygallery id=103]

  • 0
  • 257