Romanul 2.0 este gospodar si in aceasta primavara !

Romanul 2.0 este gospodar si in aceasta primavara !

farmec

In sfarsit avem cateva semne clare despre venirea primaverii, drept pentru care va provocam la incurajarea sosirii definitive a primaverii in orasul vostru si implicit in casele voastre.  Nu stiti cu ce sa incepeti, pai ganditi-va ca s-a mai incheiat un cliclu al naturii si totul trebuie sa prinda culoare exact ca intr-o gradina cand totul prinde viata.

  • Primul lucru va inarmati cu cele necesare, va dau un pont pentru ca respect brandurile de tara si sunt un roman adevarat imi procur cele necesare de aici  .
  • Pasul doi,  daca primavara chiar si-a intrat in drepturi faceti loc hainelor de primavara in dulap sau in dress-room
  • ce urmeaza ? aspiratorul … aspirati fiecare coltisor bine, iar unde credeti ca nu se poate cereti o mana de ajutor de la omul cu muschi din casa
  • patru, urmeaza imaprtirea pe sectoare dormitor, camera de zi, bucatarie, baie … sau poate fi si alta ordine depinde de cat de pornit sunteti si ce va place mai mult
  • pasul cinci , unde aveti parchet folositi cu incredere un mop si un produs care aduce sanatate parchetului gen Nufăr Lemn-Parchet,  sau Nufăr Pardoseli  daca nu ai parchet, produse pe care le poti gasi in acelasi loc,  farmec.company !
  • daca ai terminat cu parchetul din camera de zi, sau cu pardoseala poti trece zic eu si la baie, stiu e usor asa din tastatura …stiu si cum e in realitate … deloc simplu sau repede :) , la baie e ceva de lucru faianta necesita atentie speciala zic eu si aveti un ajutor prin produsul  Nufăr de Baie !
  • bifat “facut” pana acum, treceti la sters praful si curatat geamurile  si cam asta este !
  • Aproape ultimul pas, faceti un tur complet si  daca zambiti usor ati facut treaba buna si cu FARMEC !
  • Vreti sa aratati tuturor cat de harnici sunteti, faceti o poza si dati un tweet pe pagina de Twitter !

Iar daca tot am scris despre cum sa fii gospodar, stiati ca Farmec a lansat un concurs ” Romania gospodara ” ? (link la concursul de pe facebook) sunt sigur ca sunt amatori mai ales ca este rost si de premii ! Deci ori suntem gospodari, ori nu mai suntem  ?

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!