Si eu sunt #IronBlogger si lupt pentru …

Si eu sunt #IronBlogger si lupt pentru …

#IronBlogger

Asa ar putea incepe o noua parte a seriei Iron Man, pentru ce as lupta eu ?  daca spun doar un singur cuvant, gen GREEN care este primul gand care va trece prin minte ? cumva Padurea si de acolo sa ideea sa Salvam Padurea  sau ce a mai ramas din ea .

Dar daca tot va spuneam de IRON MAN, cine nu stie mai exact cu ce se ocupa IRON MAN trageti un ochi aici facebook.com/CineForum

Iar daca ce ati vazut va place neaparat sa va inrolati pentru vizionare la cinema, pana atunci sa revenim la IronBlogger pe care trebuie sa il punem la treaba.  Cum ?

Simplu, daca ai vazut cel putin unul din partile IRON MAN si stii foarte bine ce poate, cu siguranta ar putea survola padurile noastre care cad zilnic sub asaltul drujbelor, vorbesc pe concret si de taieri ilegale dar si de cele legale .

Bineinteles si cu ajutorul colegilor mei din cadrul initiativei sociale Plantam fapte bune in Romania, o initiativa bazata pe voluntariat, am baga spaima un pic in cei care taie ilegal padurea si implicit oxigenul de care avem cu totii nevoie.  Ar trebui stabilit concret un plan de atac cu zone critice, cum sunt in mare parte aici in centrul tarii, si de ce nu poate IronBlogger cu puterile lui poate schimba ceva si in mentalitatea celor din jur, a noastra a romanilor, de aici poate si schimbarea unor legi, in mare am face treaba buna!

Deci ideea este ce bun ar fi un #ironblogger in tara noastra, ar fi chiar excelent, pana una alta va las cu trailer-ul de la Iron Man 3

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!