Sustine judetul Brasov la Campionatul Naţional de Ştiri Sportive si poti castiga 100 de euro !

Sustine judetul Brasov la Campionatul Naţional de Ştiri Sportive si poti castiga 100 de euro !

Campionatul Naţional de Ştiri SportiveCampionatul Naţional de Ştiri Sportive

Doua cuvinte Brasov si Sport . Asta ar fi subiectul acestui articol. Esti din judetul Brasov ? atunci putem sa facem echipa comuna la Campionatul Naţional de Ştiri Sportive .

Brasovul are multe surse pentru a genera stiri sportive, suntem la munte nu ? deci ar fi cazul sa mentionam aici sporturile de iarna care sunt la cautare in aceasta perioada, sa nu uitam ca au mai ramas o luna si un pic pana la inceperea Festivalului European Olimpic pentru Tineret, sau mai popular FOTE 2013  despre care am publicat cateva noutati si pe site la noi, ce ar mai fi, pai i-as mai aminti aici echipa de la Brasovul Pedaleaza, niste oameni pe care ii admir, sa mai mentionez si dansul sportiv, este un sport cei drept care nu este “inghitit” de toata lumea, iar la Brasov avem oameni de care sunt mandru, Mircea Gavrila si echipa lui de la Academia de Dans, sau Eva Dinu (Salsa Picante) sau Alexandra Ichim (Step in2 Salsa) si lista poate continua.

Si ca sa nu ma lungesc prea mult cu lista as vrea sa inchei cu Mihai Marinescu pilot in cursele de Formula 2, evident ca lista noastra ar putea continua, avem echipa de valoare si la  hochei dar si la volei, fotbal .

Evident ca avem echipe avem si suporteri care ridica moralul echipelor si le sustin la bine si la rau. Sunt sigur ca si tu ai o echipa, un sportiv preferat si vrea sa participi la aceasta provocare despre care poti citi mai multe aici http://blog.sportlocal.ro/fii-unul-din-cei-10-jucatori-ai-echipei-tale-judetene/ !

Ce ar mai trebui mentionat este faptul ca cel mai activ jucător din Campionat va primi un premiu de 100  de euro, nu ma crezi ? ai confirmarea aici : http://blog.sportlocal.ro/cel-mai-activ-jucator-din-campionat-va-primi-100-de-euro/

Deci te bagi  la Campionatul Naţional de Ştiri Sportive ?

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!