Te vreau la Brandu’ lu’ Chinezu

Te vreau la Brandu’ lu’ Chinezu

Brandu' lu' Chinezu

Deci ati auzit, ori ba, despre emisiunea Brandu’ lu’ Chinezu ? eu v-am mai povestit despre ea la lansarea dar  si despre colegu’ Chinezu, acum el are si o provocare, cica sa ii spunem noi astia care ne uitam la emisiune, pe cine vrem sa vedem acolo invitat.

Pai cum sa va spun pentru mine e o minge la fileu, ca de mult vroiam sa ii spun ca mi-ar place sa vad cateva persoane invitate in emisiune, dar sa incepem cu prima dintre ele .  Deci Cristi mi-as dori sa o vad in emisiunea ta invitata pe Liana Buzea – fondatoar al initiativei Plantam fapte bune in Romania si presedinte al Asociatiei EcoAssist, o sa-ti povesteasca un pic cum este cu padurile noastre, cu bune cu rele, dar si de aplicatia Harta taierilor de paduri sau de noul proiect Magazinul de copaci, ceva foarte fain .

Ma jur ca o sa-ti placa si o sa-ti iei un brad pentru Craciun, dar nu taiat, la ghiveci … lasa ca iti povesteste Liana mai multe, eu acum ma pun pe vizionat si asteptat sa te vad din nou la Brandu’ lu’ Chinezu !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!