Tu ai petrece Pastele pe Transfagarasan ? cum arata o oferta de genul!

Tu ai petrece Pastele pe Transfagarasan ? cum arata o oferta de genul!

transfagarasan

Am stat sa ma gandesc cand am ajuns ultima oara pe Transfagarasan, stiu sigur ca era intr-o toamna, mai precis chiar de ziua mea si asta se intampla prin 2009, deci au trecut 4 ani, ce mai zboara timpul asta.

Sincer nu am fost niciodata de 1 Mai sau de Pasti pe Transfagarasan, am dat o cautare la oferte si prima care mi-a sarit in ochi a fost cea a Hotelului Piscu Negru . Am rasfoit un pic site-ul lor  si am putut afla detalii despre locatia hotelului dar si despre atractiile din zona, poti sa vezi cum arata hotelul in interior dar si pe exterior si bineinteles poti face o rezervare in doi timpi si trei miscari direct de pe site.

Cum as vedea eu un 1 Mai pe Transfagarasan ?   Pai daca v-ati uitat si voi la cate atractii sunt in zona nu e greu sa iti faci un plan de atac, Lacul Balea sau Barajul Vidraru sunt puncte forte in zona, evident nu pot omite :

  • Cetatea Poenari, pentru pasionatii de istorie
  • 3 pesteri care sunt declarate monument al naturii
  • Cascada Capra, Lacurile Capra si Vidraru 

Niste locatii numai bune pentru o drumetie prin padure, o tocana la ceaun sau un pic de slanina la “tacalie” , stiu ca poate unele le puteti gusta si acasa dar va asigur ca acolo in natura totul are alt gust !

Vorbim de 1 Mai dar de Paste aveti planuri ?  Va dau un pont, uite cum arata oferta Hotelului Piscu Negru 3*** de Paste :

Oferta pentru Paste 2013 = 500 ron

  •                    5 nopti cazare cu Mic dejun + Cina inclusa in pret 
  •                    Gustare in noaptea de Inviere
  •                    Petrecere traditionala in prima zi de Paste cu mancaruri alese si muzica buna

Deci, ce zici ne vedem de Paste pe Transfagarasan ? aici gasesti mai multe date despre Hotel Piscu Negru !

 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!